Sprijin pentru copiii din satele izolate ale Deltei. „Ei vor la şcoală, dar nu au caietul pe care să scrie, nici ghiozdan şi nici măcar o cămaşă”

Sprijin pentru copiii din satele izolate ale Deltei. „Ei vor la şcoală, dar nu au caietul pe care să scrie, nici ghiozdan şi nici măcar o cămaşă”

FOTO: Arhivă Hotel Moto

La început de an şcolar, un grup de motociclişti şi-a propus să vină în sprijinul copiilor din mai multe localităţi izolate ale Delte Dunării.

„Când nouă ne e bine, ne mai pasă de alţii? E întrebarea ce ar trebui să ne trezească la... OMENIE.
Să facem un exerciţiu de imaginaţie: 65 de copii cu chip de înger, stând cuminţi în căsuţele lor sărăcăcioase. 65 de suflete cărora le lipseşte interesul oamenilor mari pentru viitorul lor. Ei vor la şcoală, dar nu au nici caietul pe care să scrie, nici ghiozdan şi nici măcar o camaşă pe care să o îmbrace la început de an şcolar”, aşa sună adunarea pe Facebook cei de la Hotel Moto, un grup de motociclişti implicaţi în campanii umanitare.

Concret, tinerii vor să achiziţioneze rechizite, ghiozdane, îmbrăcăminte şi dulciuri pentru copiii din satele Letea, Periprava şi C.A Rosetti din Delta Dunării.

„Să dăm o mână de ajutor celor care nu cer, însă au nevoie de noi. Nu ştiu să întindă mâna, dar ştiu ca plânsul cu sughiţuri, de la atâta amar, le sfâşie visurile prea devreme”, mai spun iniţiatorii evenimentului.

Motocicliştii din Hotel Moto se vor deplasa sâmbătă, 31 august, în satele Letea, Periprava şi C.A. Rosetti din Delta Dunării pentru a oferi tuturor elevilor din clasale primare, rechizite şcolare şi dulciuri. Toţi cei care vor să-i sprijine sunt bineveniţi.

„Pentru cei ce vor să ne şi însoţească în această călătorie, ţinem să menţionăm că fiecare participant va dona minim 100 de lei (bani ce vor merge direct în cumpărarea rechizitelor sau produselor neperisabile, dulciuri, jucarii etc.). Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la numerele de telefon: 0765 446 259 - Titi Fătu.

„Hotel Moto este defapt o gaşcă de motociclişti sau pasionaţi de motociclism, un grup restrâns de prieteni, care organizează din 2016 acţiuni caritabile pentru copiii defavorizaţi din diferite părţi ale ţării. În fiecare an de atunci, încercăm (şi reuşim) să facem 3 acţiuni: de Paşte, de Începutul Anului Şcolar şi de Crăciun”, spun cei de la Hotel Moto.

Pe aceeaşi temă:

Administraţia Deltei Dunării închide Insula K. Motivul este îngrijorător: păsările mor pe capete

VIDEO Bărcile care transportă turişti în Delta Dunării, verificate de poliţie

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările