Ruşii, interesaţi de proiectele din judeţul Tulcea. Un yacht club şi podul ce va lega Tulcea de Brăila, aduse în discuţie

Ruşii, interesaţi de proiectele din judeţul Tulcea. Un yacht club şi podul ce va lega Tulcea de Brăila, aduse în discuţie

Investitori străini, în vizită la Tulcea FOTO CJTulcea

O delegaţie a Congresului Internaţional al Industriaşilor şi Antreprenorilor, o organizaţie înfiinţară în 1992, care cuprinde asociaţii naţionale ale antreprenorilor din 23 ţări din Europa şi Asia, a vizitat joi judeţul Tulcea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, începând cu ora 10.00, antreprenorii s-au întâlnit cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Vasile Strat, cu vicepreşedintele CJ, George Şişcu şi cu prefectul Lucian Simion.

Delegaţii au fost direct interesaţi de oportunităţile de afaceri din judeţ, iar în acest sens s-a discutat despre cele mai mari investiţii ce urmează a fi realizate în Tulcea, dar şi despre variante de investiţii private. Astfel, reprezentanţii Congresului au adus în discuţie posibilitatea realizării unui yacht club în zona Sulina şi s-au arărat deosebit de interesaţi de podul ce va lega Tulcea de Brăila.

Vicepreşedintele Vasile Strat a prezentat cele mai ample proiecte care ar urma să demareze la nivelul judeţului: „Vom avea mai multe lucrări de amploare, cele mai importante fiind podul de peste Dunăre şi drumul naţional cu patru benzi. Vom avea licitaţii internaţionale, la care puteţi participa“. În continuarea acestei idei, Vasile Strat şi-a exprimat deschiderea faţă de potenţialii investitori în judeţul Tulcea.

V mai recomandăm:

Plaja Vadu, ultimul refugiu. Colţul de Rai interzis cândva turiştilor vă aşteaptă cu hectare întregi de plajă virgină

FOTO Jurilovca, poarta Raiului de la intrarea în Delta Dunării

FOTO Niculiţel, tărâmul strugurilor şi al mănăstirilor

FOTO Luncaviţa, satul teilor şi al nopţilor senine


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: