REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 TULCEA. Mediile finale pentru admiterea la liceu au fost publicate pe EDU.RO

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 TULCEA. Mediile finale pentru admiterea la liceu au fost publicate pe EDU.RO

Afişarea rezultatelor FOTO Adevărul

Au fost publicate rezultatele la examenul de Evaluare Naţională 2014, în urma cărora elevii vor afla care le este media de admitere la liceu. Mediile au fost afişate joi, 3 iulie, pe site-ul edu.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Niciun elev din Tulcea nu a obţinut media maximă la admiterea la liceu. Cea mai mare medie este 9.97. Ierarhia candicaţilor este publicată pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale.

Rezultatele la Evaluarea Naţională 2014 au fost făcute publice după rezolvarea contestaţiilor. După afişarea rezultatelor la Capacitate de vineri, elevii vor completa fişele de opţiuni pentru înscrierea a liceu.

Rezultatele finale la Evaluarea Naţională 2014 sunt disponibile şi online, pe site-ul Ministerului Educaţiei, admitere.edu.ro, dar şi pe cele ale inspectoratelor şcolare din ţară, în 4 iulie.

Din 2014, media de la aceste teste naţionale va reprezenta 75% din media de admitere la liceu, iar 25% vor conta mediile din gimnaziu, faţă de 50%, anul trecut, de altfel singura noutate faţă de Capacitatea din 2013, ne-au declarat reprezentanţii Ministerului Educaţiei.

După afişarea rezultatelor la evaluarea naţională 2014, între 4 şi 8 iulie, elevii împreună cu părinţii lor şi asistaţi de diriginţi vor completa opţiunile în fişele de înscriere la liceu. Repartizarea computerizată a elevilor în învăţământul liceal va avea loc pe 15 iulie 2014, iar rezultatele vor fi publicate la avizierele liceelor dar şi pe admitere.edu.ro/2014.

Cei care nu au prins un loc la liceu în prima etapă de repartizare mai au o şansă la cea de-a doua etapă, care are loc în luna iulie, sau la cea de-a treia etapă, programată în luna august.

Vă mai recomandăm:

GRAFIC ADMITERE LICEU 2014 Care este cea mai populară specializare

EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Lecţia video pentru proba de la Matematică

VIDEO EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Lecţia pentru proba scrisă la Română

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările