Fragment de picior uman, găsit în curtea şantierului naval din Tulcea

Fragment de picior uman, găsit în curtea şantierului naval din Tulcea

Poliţia a ajuns la faţa locului FOTO Arhivă Adevărul

Descoperirea a fost făcută astăzi dimineaţă, pe platforma şantierului naval din municipiul Tulcea. Un angajat al şantierului a alertat oamenii legii după ce în curte a găsit ceva ce părea să fie un picior de om.

Ştiri pe aceeaşi temă

La faţa locului au ajuns poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean al Poliţiei Transporturi, care au solicitat sprijin de la specialiştii Serviciului de Medicină Legală.

„Noi am primit informaţia astăzi dimineaţă (n.n. marţi). Ne-am deplasat pe patforma şantierului naval şi am început cercetările la faţa locului. Urmează să stabilim care au fost circumstanţele în care ar fi putut ajunge un picior uman pe platforma şantierului“, spune Dumitru Hogea, şeful Poliţiei Transporturi Tulcea.

Pentru ca informaţia să fie cât mai exactă, la şantier au ajuns şi specialiştii Serviciului de Medicină Legală. Aceştia sunt cei care au stabilit că piciorul ar fi aparţinut unui om.

Anchetatorii explud posibilitatea unui accident de muncă, pentru că toate aceste situaţii sunt luate în evidenţă. O primă ipoteză de lucru pe care o iau în calcul oamenii legii este aceea că fragmentul de picior (laba piciorului) ar fi fost adus pe platforma şantierului de o pasăre.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările