Raluca Turcan, din nou virală pe internet. Ea şi alte şase persoane au tăiat o panglică la inaugurarea unui centru pentru copii cu dizabilităţi

Raluca Turcan, din nou virală pe internet. Ea şi alte şase persoane au tăiat o panglică la inaugurarea unui centru pentru copii cu dizabilităţi

Raluca Turcan a anunţat pe Facebook inaugurarea centrului din Tulcea, „un exemplu de servicii sociale integrate, parte consistentă a ceea ce ar trebui să fie asistenţa socială în România". FOTO: Facebook

Şapte oameni au tăiat panglica de inaugurare a singurului centru itinerant de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi din localităţile izolate din Delta Dunării. Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a postat imaginile de la inaugurare pe pagina sa de Facebook.

În judeţul Tulcea există un singur centru de recuperare destinat celor mici, cu o capacitate de 80 de locuri.

Pentru aproximativ 100 de copii cu probleme medicale din Deltă, care nu aveau acces la servicii de recuperare, centrul amplasat pe o ambarcaţiune dotată cu cabinete medicale şi săli pentru diferite terapii va ancora în fiecare zi în localităţile lor de domiciliu.

Raluca Turcan a anunţat pe Facebook inaugurarea acestui centru din Tulcea, „un exemplu de servicii sociale integrate, parte consistentă a ceea ce ar trebui să fie asistenţa socială în România".

Ea a postat şi imagini în care apare tăind panglica alături de autorităţi locale, în total şapte persoane. 

Potrivit Ralucăi Turcan, este vorba despre un proiect inovativ al Fundaţiei SERA România, cu sprijinul Penny şi în colaborare cu Consiliul Judeţean Tulcea, fiind „unul dintre cele mai clare exemple de bună practică în ceea ce priveşte parteneriatul public-privat".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările