Primarul din Tulcea cheamă oamenii la sediu să ridice declaraţiile pe propria răspundere. În acest timp, circulaţia pe străzi este închisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea  FOTO Adevărul
Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea  FOTO Adevărul

După emiterea ordonanţei militare, populaţia României va putea ieşi din casă doar în anumite condiţii, bine determinate şi în baza unei declaraţii pe propria răspundere.

Conform autorităţilor, după emiterea ordonanţei militare, care intră în vigoare începând cu data de 25 martie, vom putea ieşi din casă, între orele 6.00 şi 22.00, doar în anumite condiţii: pentru a merge la serviciu, pentru a face cumpărături de strictă necesitate, pentru a merge la medic în condiţii de strictă necesitate.

De asemenea, se va permite deplasarea în jurul locuinţei pentru mişcare, pentru plimbarea animalelor de companie.

Cu toate acestea, primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a postat pe contul de Facebook un mesaj prin care invită locuitorii oraşului să vină la sediul primăriei pentru a ridica modele tipizate de declaraţie pe propria răspundere, document necesar pentru a putea ieşi din casă.

Invitaţia este făcută începând cu data de 25 martie, adică exact când populaţia nu mai are voie să iasă din locuinţă (decât în condiţiile amintite). În plus, majoritatea instituţiilor statului au postat în mediul online această declaraţie care poate fi transcrisă de orice persoană care nu are posibilitatea imprimării ei.

„Începând de mâine, 25.03.2020, la sediul primăriei municipiului Tulcea, cetăţenii pot găsi modele tipizate de Declaraţie pe proprie răspundere referitoare la circulaţia peroanelor în afara locuinţei/gospodăriei.

Declaraţia pe propria răspundere poate ficompletată integral olograf (de mână), cu preluarea tuturor elementelorprevăzute în modelul declaraţiei”, scrie edilul.

Primarul Constantin Hogea mai spune că oamenii vor primi această declaraţie de la poliţistul local aflat la intrarea în instituţie, începând  cu ora 11.00.

Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă:

Plan de salvare a turismului în Delta Dunării. Propunere: Tichetele de vacanţă să aibă valoarea de 3.000 de lei

Tulcea: O femeie care nu a respectat izolarea la domiciliu, prinsă de poliţişti şi plasată într-un centru de carantină

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite