VIDEO Un primar din Tulcea s-a dus să ia şpagă cu mănuşi şi mască de protecţie. Scenă a fost filmată de mituitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Munteanu, primarul comunei Crişan                                    FOTO: FB/Ilie Munteanu
Ilie Munteanu, primarul comunei Crişan                                    FOTO: FB/Ilie Munteanu

Procurorii cer arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ilie Munteanu, primarul comunei tulcene Crişan, prins în flagrant delict în timp ce lua mită în cursul zilei de vineri, 3 aprilie.

UPDATE: Judecătorii Tribunalului Tulcea au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a primarului comunei Crişan, Ilie Munteanu. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea. În temeiul art. 226 Cod pr.penală, cu referire la art.223 alin. 2 Cod pr.penală. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Munteanu Ilie, pe o durată de 30 de zile, începând cu 04.04.2020 şi până la 03.05 2020, inclusiv. Pronunţată în camera de consiliu, azi 04.04.2020 , ora 13,00”, se arată în încheierea de şedinţă.

Ilie Munteanu, primarul comunei Crişan (judeţul Tulcea) a fost reţinut în seara zilei de vineri, 3 aprilie, de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Tulcea pentru luare de mită.

Comisarul-şef de poliţie Sarmizia Fetcu, purtătorul de cuvânt al DGA, a declarat pentru „Adevărul” că a fost vorba despre un flagrant organizat împreună cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Primarul urmează să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Conform jurnaliştilor de la Tulceanoastră.ro, Ilie Munteanu „ar fi pretins suma de 10.000 de lei de la un constructor cu care primăria urma să efectueze o lucrare pe raza comunei. Omul de bună credinţă, s-a prezentat la Direcţia Generală Anticorupţie şi împreună cu ofiţerii din structură i-au organizat flagrantul primarului. Au fost reţinute seriile de pe bancnotele flagrantului şi constructorul s-a dus să se întâlnească cu primarul din Crişan, într-o locaţie din municipiul Tulcea.”

Ilie Munteanu

Pe aceeaşi temă:

Episcopul Visarion a binecuvântat oraşul Tulcea împotriva coronavirusului

Preşedinte de Consiliu Judeţean, despre ordonanţele militare: „Transmit doar sarcini, fără acoperire financiară”

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite