Poliţia Tulcea vă cere sprijinul: o cunoaşte cineva?

Poliţia Tulcea vă cere sprijinul: o cunoaşte cineva?

Femeie cu identitate necunoscută, în spitalul din Tulcea FOTO IPJ Tulcea

La finalul lunii martie 2013, la Spitalul Judeţean Tulcea – Secţia Psihiatrie a fost găsită o persoană de sex feminin cu identitate necunoscută, de aproximativ 35 ani, ce oferă date de identitate care nu se confirmă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Semnalmente: înălţime 1,60m, astenică, ten deschis, faţa ovală, frunte lată, păr şaten drept, ochi căprui, strabism la ochiul drept. Prezintă o cicatrice pe buza superioară, cicatrice (arsură) braţ stâng, pe spate, zona hemitorace stâng o aluniţă cu diametru 1 cm, pe frunte, linia părului, prezintă un neg.

Obiecte de îmbrăcăminte: pantalon reiat culoare maron, pulover din lână de culoare galbenă, pulover din lână gri, geacă din tercot de culoare verde, fes din lână neagră, ghete din piele neagră, cu fermoar, mărimea 37.

„Cine are informaţii cu privire la identitatea acestei femei este rugat să sune la numărul de telefon 0240/506762 sau 0240/506700 interior 20162“, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările