Peste 10.000 de pachete cu ţigări, descoperite pe malul Braţului Chilia

Peste 10.000 de pachete cu ţigări, descoperite pe malul Braţului Chilia

Ţigări descoperite pe malul Braţului Chilia                                     FOTO Garda de Coastă

Peste 10.000 de pachete cu ţigări au fost descoperite pe malul Braţului Chilia de către poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Descoperirea a fost făcută joi, 8 noiembrie, de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Sectorul Poliţiei de Frontieră Pardina. Aceştia au găsit şi confiscat peste 10.600 de pachete cu ţigări de contrabandă, pe malul românesc al Dunării, pe Braţul Chilia.

Mai multe colete care conţineau baxuri cu pachete de ţigări erau abandonate pe malul apei, în dreptul localităţii Plaur.

„Coletele au fost duse la sediul sectorului pentru inventariere unde s-a stabilit că ele conţin, în total, 10.652 pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 106.520 lei.

Imediat, au fost informate autorităţile de frontieră ale statului vecin, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere şi cercetare a zonei”, au declarat reprezentanţii Gărzii de Coastă.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Pe aceeaşi temă:

Când se va putea pescui cu năvodul în Delta Dunării. O decizie a guvernatorului prelungeşte interdicţia

Un bărbat şi-a împuşcat iubita în faţă şi apoi s-a sinucis. Femeia a supravieţuit atacului şi a fost transportată la spital

 


 

citeste totul despre: