Percheziţii la o grupare specializată în traficul de droguri. Şapte persoane au fost arestate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte persoane au fost arestate în urma percheziţiilor domiciliare. Toţi sunt bănuiţi de deţinerea şi valorificarea drogurilor de mare risc.

Vineri, 4 ianuarie, procurori din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea şi B.C.C.O. Constanţa au efectuat un număr de 15 percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Tulcea şi Constanţa, în cadrul unei acţiuni privind combaterea traficului de droguri şi de produse cu efecte psihoactive.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate 3 plante de cannabis, diferite cantităţi de fragmente vegetale, reprezentând droguri de risc şi substanţe noi susceptibile de a avea efecte psihoactive. Au mai fost ridicate în vederea continuării cercetărilor şi probării activităţii infracţionale 17 telefoane mobile, 18 cartele SIM, instrumente folosite la comiterea infracţiunii şi 5.590 de lei.

De asemenea, în aceeaşi zi poliţiştii au pus în executare 14 mandate de aducere.

Conform anchetatorilor, există suspiciunea că „în cursul anilor 2018-2019, un număr de 7 inculpaţi au deţinut şi vândut tinerilor de pe raza municipiului Tulcea droguri de risc, respectiv cannabis, la preţul de 50-60 de lei doza de 0,4 - 0,7 grame, iar alţi 2 suspecţi, în cursul anilor 2017-2019, au deţinut şi vândut tinerilor de pe raza municipiului Tulcea produse cu efecte psihoactive la preţul de 10 lei doza de 0,1 grame”, transmite DIICOT.

La data de 4 ianuarie s-a dispus reţinerea celor 7 inculpaţi, iara doua zi, Tribunalul Tulcea a luat măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 de zile.

Persoanele vizate de anchetatori au vârstele cuprinse între 17 şi 30 de ani.

Pe aceeaşi temă:

Tânăr de 28 de ani, decedat într-un accident rutier produs în prima zi din 2019

Accident rutier soldat cu un mort. Două autoturisme au lovit o căruţă


.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite