S-a rupt alianţa dintre PDL şi PP-DD: trei directori din partidul lui Dan Diaconescu au părăsit scaunele de şefi

S-a rupt alianţa dintre PDL şi PP-DD: trei directori din partidul lui Dan Diaconescu au părăsit scaunele de şefi

Consiliul Local Tulcea FOTO Arhivă Adevărul

Totul a început cu SC Agropieţe. Constantin Haţeganu, adus de oameni lui Diaconescu Dan la Tulcea, a fost înlăturat în urma unei şedinţe „fulger“ a Consiliului de Administraţie. Au urmat două demisii, ambele înregistrate astăzi: Silviu Marinescu de la Direcţia de Patrimoniu şi Marcel Iacob de la Transport Public au plecat de bunăvoie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ultimii doi directori (cei care au demisionat astăzi) au invocat, pe fond, acelaşi motiv: probleme apărute la nivelul coaborării politice dintre PDL şi PP-DD în plan local.

În timp ce Silviu Marinescu (DIAP) a explicat că, pe lângă nemulţumirile politice, pleacă din cauza boicotului, lipsei de comunicare şi respectare a ierarhiei stabilite prin fişele postului  (nemulţumiri legate de colaborarea cu primarul municipiului), Iacob îşi asumă faptul că pleacă în primul rând din cauza problemelor politice, dar şi din cauza faptului că nu a reuşit să îşi realizeze programul de management propus la data numirii.

Cu toate că nemulţumirile apărute în rândul PP-DD-iştilor au făcut făcute publice de câteva luni, acum o lună primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, declara public, într-o conferinţă de presă, că „pentru administrarea municipiului, Partidul Democrat Liberal şi Partidului Poporului – Dan Diaconescu colaborează în continuare“.

Nu se ştie, încă, dacă PP-DD-iştii vor face alianţă cu USL în plan local sau dacă vor vota, în continuare, pentru o majoritate PP-DD – PDL. Consiliul local nu s-a mai întrunit în şedinţă ordinară de două luni, iar şedinţa de la sfârşitul lunii septembrie va aduce suprize în ceea ce priveşte modul în care va fi organizată activitatea legislativului municipal.

Mai citiţi şi:

Încă un PP-DD-ist pleacă din administraţia locală: Marcel Iacob părăseşte scaunul de director al Societăţii de Transport Public

Directorul PP-DD al Direcţiei de Patrimoniu pleacă din primăria Tulcea. Iată ce a scris Silviu Marinescu în cererea de demisie!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările