Patru maşini avariate de arborii doborâţi de vijelii la Tulcea. Judeţul este sub cod portocaliu de vreme rea

Patru maşini avariate de arborii doborâţi de vijelii la Tulcea. Judeţul este sub cod portocaliu de vreme rea

FOTO Arhivă Adevărul

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea furtuna de marţi după-amiază a avariat şi mai multe acoperişuri, iar o serie de gospodării au fost inundate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fenomene meteo extreme, marţi, 7 iulie, în judeţul Tulcea. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  (ISU) Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină la nouă situaţii de urgenţă cauzate de codul portocaliu de vreme rea.

Astfel, Detaşamentul de pompieri Tulcea a acţionat pentru inlăturarea a şapte arbori căzuţi, care au avariat patru autoturisme, în municipiul Tulcea pe străzile Isaccei, Meduzei, Păcii, Prislav, Potcovari, Lac Ciuperca, dar şi pe DN 22 (E87) la ieşirea din oraş. Pompierii au intervenit şi pentru degajarea unor bucăţi de acoperiş desprinse de vânt de pe o clădire.

De asemenea, staţia de pompieri Babadag a acţionat în localitatea Satu Nou, unde două beciuri au fost inundate, apa având aproximativ zece centimetri.

Judeţul Tulcea s-a aflat marţi după-amiază sub cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată şi intervale cu vijelii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: