OFERTE Vrei un loc de muncă plătit cu mii de euro pe lună? Iată ce trebuie să faci!

OFERTE Vrei un loc de muncă plătit cu mii de euro pe lună? Iată ce trebuie să faci!

Mii de şomeri îşi caută un loc de muncă (arhivă)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, prin intermediul Portalului Mobilităţii Forţei de Muncă din Europa – EURES oferă 38 locuri de muncă în următoarele domenii: sănătate, informatică şi agricultură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei care doresc să primească mai multe detalii despre locurile de muncă vacante din ţările Uniunii Europene pot accesa www.eures.europa.eu, sau pot mege la sediul  Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea.
Ofertele
Angajatorii din Danemarca (Ferme  de  creştere a animalelor) oferă 30 de posturi în meseria de stagiar-lucrător calificat în ferme de creşterea animalelor.  Se lucrează în ferme de mari dimensiuni, iar animalele sunt îngrijite de la naştere până la sacrificare.  Exemple de sarcini: hrănirea animalelor, ajutor la naştere, diverse tratamente (injecţii, castrare, etc), curăţarea grajdurilor, sortarea animalelor după mărime. Cerintele postului: Candidaţii trebuie să aibă între 18-30 ani şi să fi absolvit liceul agricol sau facultatea cu profil agricol în  2011 sau 2012, doar specializarile: zootehnie şi medicină veterinară, carnet de conducere constituie avantaj, experienţă în creşterea animalelor, responsabilitate şi flexibilitate în îndeplinirea sarcinilor / a programului de lucru, motivaţie pentru muncă grea şi noi experienţe, cunoştinţe foartebune de limba engleză. Salariul este de aproximativ 1260 euro brut lunar (se scad contribuţia socială, chiria lunară şi impozitul).
Angajatorii din Germania oferă şase locuri de muncă, dupa cum urmeaza:
- doi ingineri electricieni (operarea şi programarea diferitelor sisteme pe calculator, operarea de controale SPC si OP, verificarea senzorilor, sondelor de măsurare, descrierea şi documentarea echipamentelor de măsurare – programe de măsurare hardware, software şi manuale,  cunoştinţe de limba germană), salariul este 40.000 - 45000 Euro brut/an;
- două posturi de asistenţi medicali generalişti (calificare/diploma de Asistent medical generalist, cunoaşterea limbii germane constituie), salariul 1500 – 2100 Euro/brut/lună;
- un post în meseria de Dezvoltator software (Punerea în aplicare a componentelor software pe sistemele integrate; Dezvoltarea şi punerea în aplicare a software-ului Powertrain auto pe baza specificaţiilor funcţionale; Coordonarea şi proiectarea SW, precum şi respectarea cerinţelor OEM în crearea de software). Se cer studii în ingineria electrică sau calculatoare, experienţă în sistemul real de operare (exp. OSEK), cunoştinţe de bază a metodelor de proiectare software, cunoştinţe de programare a componentelor hardware (drivere) pentru sisteme încorporate în C, C + +, abilităţi analitice şi conceptuale, capacitate de lucru în echipă şi comunicare, cunoştinţe bune de limba engleză. Salariul este  35000 Euro brut/an;
- un post de tehnician inginer electric (Planificare de e-sisteme în conformitate cu specificaţiile primite din partea clientului; Lucrul la proiecte de gestionare a sumelor licitate la propunerea de procesare a comenzilor; Programare SPS cu STEP7 Siemens / OmronCX-One; sisteme de automatizari). Cerinţele postului: calificare de tehnician în ingineria electrică (inginerie automatică); cunoştinţe avansate de programare şi tehnici SPS, sistem SIMATIC S7, electronică, sistem OMROM, hidraulică, aplicaţii CAD - EPLAN, pneumatică, tehnologii de măsurare/control/ reglare, permis de conducere categoria B, capacitate de analiză şi rezolvare a atribuţiilor, orientare către îndeplinirea cerinţelor clienţilor, cunoştinţe avansate de limba germană şi engleză (scris şi vorbit). Salariul este de 2600 euro/brut/lună.
Angajatorii din Spania oferă două posturi de operatori CNC pentru maşini de frezat şi alezat (strunjit). Se cer bune cunoştinţe operare CNC, programare ISO, cunoaştere desen tehnic, experienţă de  2-5 ani, engleza - fluent (franceză, italiană sau spaniolă opţional). Salariul este de 24.000 euro brut maxim/an - 19.000 euro brut minim/an.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările