VIDEO Accident mortal transmis live pe Facebook. Un BMW a zburat de pe şosea într-o curte omorând o bătrână şi pe nepoţelul ei. Mama copilului, gravidă, a murit şi ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism BMW a ieşit de pe un drum european şi a pătruns cu viteză extrem de mare într-o curte dintr-un sat din judeţul Tulcea, omorând un copil şi pe bunica lui şi rănind alţi patru oameni. Ocupanţii maşinii, în stare de ebrietate, făceau live pe Facebook. Mama copilului, gravidă, a murit după câteva ore, în spital.

UPDATE Mama copilului, însărcinată, a murit în cursul nopţii la Spitalul Judeţean Galaţi. Şoferul a fost reţinut de poliţie, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

Accidentul s-a petrecut duminică, 11 august, în localitatea Văcăreni din judeţul Tulcea, în jurul orei 19.00.

În transmisia live de pe Facebook, făcută de pe bancheta din spate, se vede cum pasagerul din dreapta şoferului, mort de beat, spune spectatorilor râzând: „Băi, ăştia care aveţi inimă... care n-aveţi inimă... staţi pe dreapta“. Imaginile video surprind derapajul maşinii şi impactul năucitor. 

Un bărbat în vârstă de 39 ani din Luncaviţa conducea un BMW pe E 87, iar la ieşirea din localitatea Vacareni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul volanului. Maşina a părăsit partea carosabila şi s-a oprit în curtea unei locuinţe.

În urma accidentului a rezultat decesul a 2 persoane aflate în curte şi rănirea altor 4 persoane: 2 din curte şi 2 din maşină. Victimele care şi-au pierdut viaţa sunt un minor in vârstă de 3 ani si o femeie in vârstă de 79 ani.

Şoferul a fugit de la locul accidentului şi a fost căutat de Poliţie, fiind găsit în cele din urmă, în comuna sa, cu o alcoolemie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.  

„În după amiaza zilei de 11 august, un bărbat din localitatea Luncaviţa, în timp ce conducea un autoturism pe DE 87, la ieşirea din comuna Văcăreni, din cauza vitezei excesive, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit în curtea unei locuinţe.

În urma accidentului a rezultat decesul unui minor de 3 ani şi a unei femei de 79 de ani, care se aflau în curte, precum şi rănirea altor 2 persoane din curte şi a 2 pasageri din auto.

Iniţial, conducatorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de către poliţişti pe raza localităţii Luncaviţa. 

Acesta este un bărbat în vârstă de 39 de ani din Luncaviţa, care poseda permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest, acesta avea o concentraţie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. 

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului“, transmite Poliţia Tulcea. 

Pe aceeaşi temă: 

Voluntarul care a salvat vieţi din iadul dependenţelor a murit într-un accident. „Azi mă simt victorios“, mărturisea el acum 2 ani

Soţ şi soţie, loviţi de tren în zona unui liceu din Constanţa

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite