O femeie este cercetată de procurori după ce a intrat într-o şcoală din Tulcea şi a lovit cu băţul un elev şi o profesoară

O femeie este cercetată de procurori după ce a intrat într-o şcoală din Tulcea şi a lovit cu băţul un elev şi o profesoară

Bătaie în clasă FOTO Adevărul

O femeie de 46 de ani este cercetată de poliţişti, după ce a intrat val-vârtej într-o clasă a unei şcoli din Tulcea, unde a lovit cu băţul un elev de 16 ani şi o profesoară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri după amiază, 6 iunie, a avut loc un conflict între o fată în vârstă de 15 ani şi un băiat de 16 ani, ambii elevi în aceeaşi clasă la şcoala generală numărul 11 “Ioan Neniţescu” din Tulcea. Fata şi-a sunat mama şi i-a povestit cele întâmplate, iar femeia a venit la şcoală să-i facă dreptate.
 
Mama adolescentei a intrat în sala de clasă şi s-a dus către banca în care stătea băiatul pentru a-l lovi cu băţul pe care îl avea asupra sa. Profesoara a încercat să împiedice agresiunea şi s-a aşezat în faţa femeii respective, dar atât ea, cât şi elevul au fost loviţi. O altă profesoară dintr-o sală de clasă apropiată a auzit scandalul şi a sunat la 112, iar la faţa locului şi-a făcut apariţia un echipaj de jandarmi care a aplanat conflictul. 
 
Femeia, în vârstă de 46 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe. Cazul va fi preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: