O femeie de 85 de ani a murit într-un incendiu. Bătrâna încerca să-şi salveze bunurile

O femeie de 85 de ani a murit într-un incendiu. Bătrâna încerca să-şi salveze bunurile

Incendiu Caraorman                                                                                      FOTO ISU Tulcea

Incendiul a izbucnit la casa în care locuiau doi bătrâni, de aceasta fiind lipită o altă clădire. După mai bine de 4 ore, pompierii au reuşit să stingă incendiul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, 16 noiembrie, în jurul orei 13.50, salvatorii Pichetului de Pompieri Nave operative Crişan (judeţul Tulcea) au fost solicitaţi să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins o locuinţă în localitatea Caraorman, comuna Crişan.

La locul intervenţiei s-au deplasat 1 ofiţer şi 5 subofiţeri cu 1 barcă tip RIB şi 1 barcă din aluminiu. „La momentul în care au ajuns la locul intervenţiei, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă. Casa era compusă din două corpuri lipite între ele. Un corp, cel de unde a izbucnit incendiul, era construit din OSB şi lemn”, a transmis ISU Tulcea.

Casa cuprinsă de flăcări era locuită de doi soţi. La momentul izbucnirii incendiului cei doi s-au autoevacuat, dar soţia (de 85 de ani) a reintrat în casă pentru a mai salva unele bunuri. Femeia a fost declarată moartă.

Intervenţia pompierilor a durat patru ore şi jumătate, timp în care au reuşit salvarea casei învecinate, situate la jumătate de metru distanţă de imobilul care a ars.

Conform ISU Tulcea, cauza probabilă producerii incendiului este amplasarea unei surse de încălzire/gătire prea aproape de materiale combustibile.

Pe aceeaşi temă:

UPDATE Accident rutier pe DJ 222, între Tulcea şi Agighiol. Un şofer a murit

O şcoală din judeţul Tulcea a luat foc. Pompierii s-au luptat ore în şir pentru localizarea incendiului

 

citeste totul despre: