Nunta săptămânii: S-au îndrăgostit la 3.000 de kilometri de casă

Sunt tineri, sunt frumoşi, se iubesc, iar sâmbătă şi-au unit destinele pentru totdeauna. Ioana Munteanu (23 de ani) şi Cristian Nichifor (25 de ani) sunt amândoi născuţi şi crescuţi în Tulcea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu toate că s-au cunoscut încă din timpul liceului, s-au îndrăgostit tocmai în Italia. „Pe data de 9 septembrie se împlinesc cinci ani de când suntem împreună. Pe vremea aceea eu munceam în Italia, iar ea era într-o vacanţă. Aşa a început rapid o idilă. Ne cunoşteam de când eram eu în clasa a X-a şi soţia mea în clasa a VIII-a, dar ne-au trebuit 3.000 de kilometri ca să ne descoperim“, spune Cristi.
Sâmbătă, pe data de 3 septembrie, cei doi au spus un „da“ hotărât în faţa ofiţerului de stare civilă, după care au plecat cu tot alaiul spre biserica Sfântu Gheorghe din Tulcea. Petrecerea a continuat seara, la restaurantul „Moara cu noroc“, unde au fost alături de ei cei aproape 100 de invitaţi. Le urăm şi noi „Casă de piatră!“
Te-ai căsătorit de curând? Trimite-ne povestea ta de dragoste şi imagini de la nuntă pe adresa tulcea@adevarul.ro. Cea mai frumoasă poveste de iubire va fi publicată în săptămânalul ADS!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările