O minoră dintr-un centru de plasament a fost sechestrată şi abuzată sexual. Agresorii, o femeie şi un bărbat, au fost arestaţi

O minoră dintr-un centru de plasament a fost sechestrată şi abuzată sexual. Agresorii, o femeie şi un bărbat, au fost arestaţi

Minora a fost agresată sexual

Două persoane din Tulcea, acuzate că au sechestrat şi agresat sexual o minoră dintr-un centru de plasament, au fost reţinute.

Ştiri pe aceeaşi temă

O minoră de 16 ani din Tulcea a sesizat Poliţia la 7 februarie  că a fost lipsită de libertate în mod ilegal şi agresată sexual. Infracţiunea a avut loc într-o locuinţă din municipiul Tulcea, iar cei care au abuzat-o sunt un bărbat, de 23 ani şi o femeie, de 21 ani. 
 
Conform unui comunicat DIICOT, „la data de 26.01.2018, inculpaţii Avram Ionuţ şi Iancu Felicia, prin constrângere (folosind un cuţit pentru ameninţare, dar şi o bandă scotch pentru  legarea membrelor) şi răpire, au recrutat o  minoră în vârstă de 16 ani, internată într-un  centru de plasament de pe raza municipiului Tulcea,  din zona unui  popas de pe raza comunei Horia, judeţul Tulcea.
 
Inculpaţii au transportat minora cu un autoturism, unde au adăpostit-o într-un apartament,  în scopul exploatării şi, prin constrângere (ameninţări cu acte de violenţă, folosirea unui pistol cu bile şi a unui cuţit) şi  lipsire de libertate în mod continuu, au legat-o cu un lanţ de un calorifer şi au obligat-o la practicarea prostituţiei. 
 
Victima a întreţinut raporturi sexuale cu o singură persoană de sex masculin, la data de 03.02.2018, după ce în prealabil, a fost îmbrăcată cu haine noi cumpărate de către inculpata Iancu Felicia şi vopsită la păr iar inculpatul  Avram Ionuţ a întreprins demersuri pentru găsirea unor alţi clienţi, inclusiv cetăţeni vietnamezi, în vederea întreţinerii de relaţii sexuale cu persoana vătămată.
 
În seara zilei de  06.02.2018, în jurul orei 23.00, profitând de lipsa inculpaţilor de la domiciliu, dar şi de lipsa de atenţie a unui martor ce trebuia să o supravegheze, victima a reuşit să escaladeze  geamul de la bucătărie şi să fugă, cerând ajutorul unui taximetrist pentru a anunţa organele de poliţie.
 
Cu ocazia percheziţiilor efectuate la locuinţa inculpatului Avram Ionuţ, dar şi asupra autoturismului acestuia, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes pentru cauză, folosite la comiterea faptei: un pistol cu bile marca WALTER, 401  bile de folosite ca muniţie pentru pistolul, un cuţit, 2 role de schotch cu diferite lăţimi,  un cleşte tip patent metalic“, conform unui comunicat DIICOT.
 
La data de 8 februarie a.c., Tribunalul Tulcea a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor două persoane.
 
 
 
citeste totul despre: