Marş de susţinere a echipei tulcene: „Nu lăsaţi DELTA să moară / Sportul nu trebuie să dispară“!

Marş de susţinere a echipei tulcene: „Nu lăsaţi DELTA să moară / Sportul nu trebuie să dispară“!

Marş de susţinere pentru echipa Delta Tulcea FOTO Facebook

„Cea mai importantă partidă din istoria Deltei de-abia acum se va consuma. Dacă ai sărit vreodată de bucurie la golurile regretatului Henry, te-ai mândrit cu victoriile echipei sau ai suferit alături de noi la înfrângeri, te aşteptăm sâmbătă. Nu lăsaţi DELTA să moară / Sportul nu trebuie să dispară!“, acesta este mesajul celor care organizează sâmbătă un marş de susţinere a FC Delta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă, 27 iulie 2013, va fi organizat un marş de susţinere a echipei locale de fotbal. Prin acesta, susţintorii echipei de fotbal din Tulcea vor încerca să tragă un semnal de alarmă asupra situaţiei disperate în care a ajuns acest club.

Organizatorii invită toţi suporterii FC Delta să ia parte la această formă de manifestare publică. Cei interesaţi sunt aşteptaţi sâmbătă, de la ora 16.00,  în faţa stadionului Delta. Marşul va continua pe traseul Stadionul Delta – Strada Isaccei – Strada Unirii – Piaţa Civică, loc în care mulţimea va rămâne până în jurul orei 18:30, când se va termina manifestaţia"

„Ne adresăm pe această cale tuturor suporterilor echipei de fotbal FC Delta Tulcea, amatorilor de sport tulceni, celor care-au fost măcar o dată pe stadionul municipal sau celorlalţi cetăţeni şi îi invităm să ni se alature în această cauză. Reamintim că echipa care ne-a reprezentat în ultimul deceniu în competiţiile naţionale de fotbal şi a devenit un brand pentru oraş este în curs de desfiinţare din cauza dificultăţilor financiare, doar o minune mai putând să-i schimbe soarta. Singura şansă ar fi ca în zilele următoare să se găsească un finanţator, fie din mediul privat, fie din cel public, dispus să sponsorizeze clubul cel puţin provizoriu“, spune Liviu, unul dintre organizatori.

Aceştia roagă participanţii să aibă o conduită civilizată pe durata marşului, să asculte indicaţiile organizatorilor.

Cei care au fulare, eşarfe, tricouri sau steaguri albe, albastre sau negre sunt invitaţi să le aducă, pentru un aspect vizual mai plăcut.

„Cea mai importantă “partidă” din istoria Deltei de-abia acum se va consuma. Dacă ai sărit vreodată de bucurie la golurile regretatului Henry, te-ai mândrit cu victoriile echipei sau ai suferit alături de noi la înfrângeri, te aşteptăm sâmbătă. Fiecare om înseamnă un gând în plus. Nu lăsaţi DELTA să moară / Sportul nu trebuie să dispară !“, se mai arată în mesajul organizatorilor.

Mai citiţi şi:

Ce sumă primeşte FC Delta de la primăria Tulcea

Consiliul Judeţean Tulcea sprijină financiar FC Delta

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările