Lucian Simion, preşedintele prefecţilor şi subprefecţilor din România

Lucian Simion, preşedintele prefecţilor şi subprefecţilor din România

Prefectul Lucia Simion FOTO Adevărul

Prefectul Lucian Simion a participat la reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România (A.P.S.R.). Evenimentul s-a desfăşurat la Sinaia, în perioada 20 februarie - 22 februarie 2013.

În cadrul Adunării Generale a Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România, prefectul  Lucian  Simion a fost ales în funcţia de Preşedinte.

Evenimentul a reunit membri ai asociaţiei şi a avut ca principală temă de dezbatere alegerea membrilor organelor de conducere şi control ale A.P.S.R., respectiv, Consiliul Director, Comisia de onoare şi arbitraj, Preşedinte şi Cenzor.

Conform statutului asociaţiei, pot fi membri ai A.P.S.R. prefecţii şi subprefecţii în funcţie care îşi exprimă dorinţa de a face parte din asociaţie.

Totodată, membrii asociaţiei care nu mai exercită funcţia de prefect, respectiv de subprefect, pot dobândi, la cerere, calitatea de membru de onoare al asociaţiei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările