Lucian Simion, prefect de Tulcea. Cine este noul reprezentant al Guvernului în teritoriu

Guvernul Victor Ponta a decis în cadrul şedinţei de astăzi schimbarea prefectului judeţului Tulcea. Funcţia a revenit liberalilor, astfel că noul prefect de Tulcea este Lucian Simion, care l-a înlocuit pe Vasile Gudu.

Ştiri pe aceeaşi temă

În vârstă de 51 de ani, Lucian Simion a terminat Facultatea Transporturi. A fost şef de formaţie la Drumuri Naţionale. Timp de patru ani a fost director al Direcţiei de Servicii Publice  (transformată în Societatea de Servicii Publice Tulcea). A fost demis în 2008, după care a fost numit în funcţia de subprefect de Tulcea. În acelaşi an a ajuns prefect de Tulcea, unde a rămas până la începutul anului 2009.
A fost eliberat din funcţie în 2009, după ce PDL a câştigat puterea. A devenit, mai târziu, preşedinte al Asociaţiei Înalţilor Funcţionari Publici – Inspectori Guvernamentali.
Lucian Simion îşi va începe mandatul odată cu publicarea deciziei de azi în Monitorul Oficial. Asta înseamnă că cel târziu joi noul prefect îşi va prelua atribuţiile în cadrul Instituţiei Prefectului Tulcea.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările