Lansare de carte la Tulcea: „Sophia“, de Suzan Mehmet

Lansare de carte la Tulcea: „Sophia“, de Suzan Mehmet

Lansarea la Tulcea va avea loc joi, de la ora 17.00 FOTO Arhivă Adevărul

Joi, de la ora 17.00, la Casa Avramide de pe strada Progresului din municipiu, Suzan Mehmet îşi lansează oficial, la Tulcea, ultima carte. Autoarea a lansat romanul „Sophia“ şi la Bucureşti, la Bookfest, în cursul săptămânii trecute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cartea va putea fi găsită în librăriile Cărtureşti (Bucureşti, Braşov, Sibiu, Constanţa, Cluj, Timisoara, Iaşi etc), Librarium (Bastilia-Bucureşti, BookCorner-Cluj, Cartea de nisip -Timişoara, Avantgarde-Iaşi), CLB (Eminescu, Sadoveanu), Okian-Braşov, Librăria MNLR.

Născută la data de 17 decembrie 1969, la Tulcea, Suzan Mehmet este absolventă a Colegiului Spiru Haret, apoi a urmat cursurile Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, iar în 2011 a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul USH Bucureşti. A lucrat ca redactor pentru cotidianul tulcean Acum, pentru Jurnalul Naţional, director al cotidianului Obiectiv, actualmente director al Institutului Cultural Român, filiala Tulcea.

Mai citiţi şi:

„Sophia“, ultimul roman semnat Suzan Mehmet, în curând în librării

GALERIE FOTO Institutul Cultural Român are filială la Tulcea. Ce aşteptări are Andrei Marga de la conducerea reprezentanţilor tulceni ai ICR


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările