Joburi plătite cu mii de euro în Uniunea Europeană. Vezi aici oferta şi condiţiile!

Joburi plătite cu mii de euro în Uniunea Europeană. Vezi aici oferta şi condiţiile!

Foto arhivă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea, prin intermediul Portalului Mobilitătii Forţei de Muncă din Europa – EURES oferă locuri de muncă în domenii precum agricultură, sănătate, turism, aeronautică si transporturi. Cei interesaţi pot accesa www.eures.anofm.ro, sau pot merge la sediul  Agenţiei, strada Grigore Antipa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Angajatorii din Germania oferă  opt locuri de muncă, astfel : Compania (ARES) oferă cate un loc de muncă în următoarele meserii: inginer – specialitate toleranţă distrugere, inginer de proiectare aerostructuri, manager senior validare stress. Candidaţii trebuie sa aibă cunoştinţe de limba germană şi limba engleză – nivel avansat şi să aibă diplomă în inginerie mecanică/aeronautică. Salariul este negociabil. O alta companie de transport şi logistică din Germania, cu filiale în mai multe ţări europene oferă un loc de muncă în meseria de responsabil transport/logistică. Cei interesaţi trebuie să aibă cunoştinţe de limba germană (nivel avansat),  studii medii/superioare; experienţă în domeniile transport şi logistică; abilităţi de comunicare şi negociere; disponibilitate de a călători în interes de serviciu. Tot în Germania, compania Domus Mea Management GmbH solicită asistente medicale (limba germană constituie un avantaj, iar salariul brut pe lună este de 1500 – 2000 Euro). 
Angajatorii din Malta au nevoie de forţă de muncă în domeniul hotelier, în următoarele meserii: manager de restaurant şi personal de aşteptare într-un restaurant de cinci stele. Candidaţii trebuie să aibă cunoştinţe de bază de limba engleză – fluent. Locul de muncă este într-un hotel de 5 stele (Perla) din Quatar. Salariul – negociabil - conform tarifelor din industria hotelieră.
Angajatorii din Belgia oferă cinci locuri de muncă în meseria de asitente medicale. Candidaţii trebuie să aibă cunoştinţe bune de limba franceză; calificare profesională de asistent medical, diplomă obţinută la absolvirea unui liceu sau facultate din domeniu, număr de înregistrare la colegiul Asistenţilor Medicali. Salarizarea este cea prevazută în Belgia pentru poziţia de asistent medical. Se aplică în functie de vechime: pentru primul an lucrat: 2142,16 euro brut /lună, 13 euro brut /oră; 25705,98 euro brut/an.
Angajatorii din Danemarca, din domeniul agricol, oferă 20 de locuri în meseria de lucrător calificat în ferme de creştere a animalelor sau sere. Candidaţii trebuie să cunoască foarte bine limba engleză şi să fi absolvit facultatea de profil agronomic (zootehnie, horticultură, agricultură sau medicină veterinară) în anul 2010 sau 2011 sau să fi absolvit liceul agricol în 201. De asemenea, ei trebuie să aibă  între 20 şi 30 de ani, să fie dispuşi să stea în Danemarca timp de 18 luni, să aibă experienţă de muncă în creşterea animalelor sau sere, carnet de conducere (avantaj) şi flexibilitate (munca poate începe oricând in timpul anului). Salariul este de aproximativ 1300 euro brut lunar, din care se scad contribuţiile de asigurări sociale şi impozitul. Durata contractului este de 18 luni.
Un angajator din Norvegia oferă un loc de muncă în meseriile de tehnician (inginer) de transmisii şi tehnician (inginer) radio. Candidaţii trebuie să cunoască limba engleză – nivel avansat, iar cunoaşterea unei limbi scandinave constituie un avantaj. Aplicanţii trebuie să aibă: diplomă de licenţă sau masterat (lipsa educaţiei poate fi compensată de experienţa profesională); experienţă în domeniul industriei de telecomunicaţii (absolventii pot să aplice); bune abilitaţi de a lucra în echipă; atitudine pozitivă. Salariul este de minim 40.000 de euro brut pe an plus cheltuielile de călătorie asigurate în interesul serviciului. Alte beneficii: cazare trei luni gratuit în Oslo, iar angajatorul va acorda sprijin în cazul în care vă aduceţi şi familia în Norvegia.
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările