GALERIE FOTO Victor Paul Dobre, prezent la Tulcea: Lucian Simion, uns prefect al judeţului

GALERIE FOTO Victor Paul Dobre, prezent la Tulcea: Lucian Simion, uns prefect al judeţului

Dobre, alături de prefectul Lucian Simion şi fostul său coleg de facultate, senatorul Trifon Belacurencu

Duminică după amiază, de la ora 12.00, la sediul Prefecturii Tulcea a ajuns ministrul Victor Paul Dobre. Scopul vizitei: numirea oficială a noului prefect de Tulcea, fostul inspector guvernamental Lucian Simion.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dobre i-a prezentat noului prefect de Tulcea principalele trei responsabilităţi pentru mandatul limitat pe care îl are: 1. organizarea în bune condiţii a alegerilor locale, 2. constituirea noilor autorităţi publice locale, 3. organizarea alegerilor din toamnă.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Fostul prefect Vasile Gudu a caracteizat mandatul de trei ani pe care l-a avut ca fiind unul destul de dificil, dar care a reprezentat o bună experienţă pentru activitatea sa în administraţie. „mandatul meu a început cu criza economică, a continuat în 2010 cu inundaţiile şi apoi cu iarna grea care a trecut“, a amintit Gudu. Acesta le-a mulţumit încă o dată reprezentanţilor din serviciile deconcentrate care au răspuns prompt solicitărilor venite din partea tulcenilor.
La rândul său, Lucian Simion, noul reprezentant al Guvernului în teritoriu a ţinut să precizeze că s-a luptat cu folos pentru păstrarea funcţiilor de inspector guvernamentali, mai ales în condiţiile în care astăzi o bună parte din prefecţii din ţară provin din acest corp al înalţilor funcţionari publici.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările