GALERIE FOTO Secretar de stat: „Aproape mi-au sărit roțile de la mașină în Tulcea“. Vezi aici în ce zonă a orașului era pericolul!

GALERIE FOTO Secretar de stat: „Aproape mi-au sărit roțile de la mașină în Tulcea“. Vezi aici în ce zonă a orașului era pericolul!

Răzvan Murgeanu (foto: murgeanu.ro)

Răzvan Murgeanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului s-a plâns astăzi, la Tulcea, de starea jalnică în care se află anumite străzi. Și pentru că problema este pe punctul de a fi rezolvată, Murgeanu a explicat clar când s-a temut că rămâne cu mașina pe butuci.

Ştiri pe aceeaşi temă

La trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Isaccei, ieșirea spre Galați. Acolo, spune domnia sa, i s-a părut pentru o secundă că rămâne fără roți la mașină. Secretarul de stat se îndrepta dinspre Isaccea spre centrul municipiului și a fost nevoit să treacă și la această trecere la nivel cu calea ferată.

Click pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la trecerea la nivel cu calea ferată!

Rezolvarea acestei probleme este parte a proiectului integrat pentru care s-a semnat astăzi  finanțarea. „Pentru această trecere la nivel am promisiuni și de la doamna ministru Anca Boagiu, poate mă trezesc cu două treceri și nu o să știu ce să fac cu ele“, a mai adăugat primarul Hogea. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările