GALERIE FOTO Primarii care „s-au dat în bărci“

GALERIE FOTO Primarii care „s-au dat în bărci“

Ştefan Ilie, primarul din Luncaviţa, la rame

Şefi ai administraţiei locale din judeţul Tulcea au dat la rame în cadrul Turneului Internaţional al Dunării (TID) din acest an. Primarul din Luncaviţa, Ştefan Ilie, a fost şi în acest an gazdă pentru cei care vin din Germania până în Delta Dunării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este deja al treilea an în care participanţii la TID sunt primiţi cu braţele deschise de autorităţile locale din Luncaviţa.
„Primul participat la TID care a ajuns la Luncaviţa a fost chiar o femeie care a reuşit să ajungă înaintea tuturor celorlalţi, in majoritate bărbaţi. Este vorba despre o femeie din Germania care era epuizată“, povesteşte Ştefan Ilie, primarul din Luncaviţa.

Click pe poze pentru fotogalerie!

În acest an, TID Luncaviţa a avut onoarea de a-i avea ca invitaţi pe cei mai mari  sportivi canotori, ai lumii, ai României şi mai ales ai judeţului Tulcea. Este vorba de marele Ivan Patzaichin, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vara din 1968, 1972, 1980 si 1984 si triplu laureat cu argint, însoţit de la fel de marii campioni olimpici mondiali, Vasile Dîba şi Toma Simionov.
Sâmbătă, la ora 7.15, primul echipaj care a plecat din Luncaviţa a fost barca JURILOVCA, condusă de Paul Condreat, preşedintele asociaţiei cu acelasi nume, alături de primarii din Luncavita (Stefan Ilie) şi Jurilovca (Eugen Ion).
Dupa o cursa plina de peripeţii, echipajul a ajuns la 17.30 în Tulcea, alături de ceilalţi participanți TID. 
 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările