GALERIE FOTO Campanie: „Dăruieşte un zâmbet“ pentru o sută de familii din Luncaviţa

GALERIE FOTO Campanie: „Dăruieşte un zâmbet“ pentru o sută de familii din Luncaviţa

Campanie de Crăciun

În perioada 1 – 23 decembrie Grupul Şcolar „Simion Leonescu“ Luncaviţa a desfăşurat o campanie de ajutorare care a avut ca scop sensibilizarea comunităţii la nevoile persoanelor care au o situaţie materială precară. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Grupul de voluntari, format din elevi ai şcolii şi coordonaţi de profesorul Bristena Arcuş au ajutat la colectarea de haine, alimente şi jucării  ce au fost distribuite bătrânilor şi familiilor  care se confruntă cu sărăcia.

Click pe poze pentrui fotogalerie!

Donaţiile au fost făcute atât de elevii şcolii cât şi de membrii comunităţii.  De asemenea, în proiect s-a implicat şi biserica prin reprezentanţii săi, Dumitrache Jiglău, Marius Croitoru și Pachel Ţopa, iar primarul Stefan Ilie a ajutat echipa proiectului să distribuie alimentele donate.
„O parte din jucăriile donate de către comunitate au fost trimise grădiniţelor din Delta Dunării în cadrul unei alte campanii organizate de Consiliul Elevilor Tulcea, la nivel judeţean, la care Grupul Scolar Luncaviţa a participat sub conducerea directorului Ana Arcuş“, spune Ştefan Ilie, primarul localităţii.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările