GALERIE FOTO Închisoare cu suspendare pentru că a ucis o femeie pe trecerea de pietoni. Iată câţi bani va avea de plătit şoferul vinovat!

GALERIE FOTO Închisoare cu suspendare pentru  că a ucis o femeie pe trecerea de pietoni. Iată câţi bani va avea de plătit şoferul vinovat!

Imagini de la locul accidentului

Nicolae Păvăloiu este un pensionar care activa şi ca taximetrist. Pe data de 7 noiembrie 2010, acesta a lovit-o pe Camelia Raicea (75 de ani) din Tulcea, care traversa regulamentar. Femeia a murit în stradă, chiar în faţa scării în care locuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi Judecătoria Tulcea l-a condamnat pe Păvăloiu la trei ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Acesta ar trebui, însă, să plătească daune morale şi materiale pentru ceea ce a făcut în 2010. Împreună cu asigurătorul datorează 60.000 de euro ( în echivalent lei potrivit cursului B.N.R. din ziua plăţii), despăgubiri civile pentru daune morale precum şi  20.000 lei reprezentând despăgubiri civile pentru daune materiale către partea civilă Lazăr Raicea .

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările