GALERIE FOTO / CAMPANII UMANITARE Oferă un cadou pentru un copil defavorizat!

GALERIE FOTO / CAMPANII UMANITARE Oferă un cadou pentru un copil defavorizat!

Camanie pentru trei copii din Nufăru FOTO Facebook

În mediul on-line a demarat o campanie de ajutorare a unei familii din localitatea Nufăru, judeţul Tulcea. „Crăciunul este pentru toţi“ este o campanie de strângere de cadouri pentru cei trei micuţi ai familiei din satul Nufăru.


Paulică Ionuţ, Florentina Daniela şi Ioana Maria sunt din satul Nufaru (aflat la câţiva kilometri de municipiul Tulcea).
„Acum câteva săptămâni au fost evacuaţi din casa unde au locuit până acum. Acum stau într-o casă unde nu există curent electric şi se încălzesc la o sobă cu lemne. Dacă puteţi să îi ajutaţi pe micuţi să le oferiţi câteva cadouri de Crăciun ar fi minunat… Crăciunul este pentru toţi !“, astfel prezintă organizatorii campaniei cazul.

Paulică Ionuţ are 3 ani şi jumătate. El este cel mai mic dintre cei trei. Vrea să se facă şofer de camion pe maşinile Coca-Cola pentru a fi mai aproape de Moş Crăciun.
Florentina Daniela, în vârstă de 7 ani, este elevă în clasa întâi, iar Ioana Maria are 9 ani şi îşi doreşte ca atunci când va creşte să devină medic.

Cei care doresc să îi ajute pe cei trei sunt rugaţi să îi contacteze pe organizatori pe adresa de e-mail aron.andreeacristina@gmail.com.

„Fii şi tu Moş Crăciun!“
De asemenea, organizaţia de femei a PSD Tulcea, în colaborare cu  Asociaţia Psihologilor Antreprenori Tulcea-A.P.A.T, a demarat o acţiune caritabilă menită să aducă un zâmbet şi bucurie în sufletul copiilor uitaţi de Moş Crăciun.

Orice persoană ce doreşte să doneze haine sau jucării pentru cei mici pot merge la sediul din strada Victoriei numărul 27, până la finele săptămânii.
Donaţiile vor ajunge la copii dintr-una dintre comunele din judeţ, urmând să fie împărţite cu ajutorul Primăriei şi al preotului din localitatea respectivă.
 

citeste totul despre: