FOTOGALERIE „Am omorât pe cineva, cum fac să anunţ poliţia?“

FOTOGALERIE „Am omorât pe cineva, cum fac să anunţ poliţia?“

Aici staţiona taximetrul pe care lucra Dumitru Stănescu

A ucis-o cu sânge rece, dar lăcrima atunci când povestea despre felul în care a ucis-o. Taximetristul la care s-a confesat criminalul din Dallas ne povesteşte cum a fost noaptea de duminică spre luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dumitru Stănescu (29 de ani), taximetristul care a ascultat prima confesiune a criminalului din Dallas, spune că Marcel era coerent atunci când povestea ce s-a întâmplat.
Taximetristul tulcean ne-a povestit în detaliu cum a fost noaptea de duminică spre luni pentru el. Era singur în parcarea special amenajată în cartierul Vest din Tulcea. Era în jur de ora 2.00, iar pentru că nu avea clienţi aţipise puţin. Dintr-o dată cineva, care venea de undeva din spatele maşinii, îi bate în geam şi strigă: „Alo, alo, domnu’, domnu’!“. Deschide geamul să vadă ce vrea băiatul care îi bate în geam: „«Am omorât pe cineva, cum fac să anunţ poliţia?», mi-a spus băiatul prin geam. Iniţial am crezut că e vreun coleg şi că a lovit pe cineva cu maşina. Mi-a trecut şi prin cap că era drogat, sau beat sau ceva. L-am întrebat cum a omorât-o şi a început să îmi explice“, spune Dumitru Stănescu.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Criminalul, despre Mihaela: „Am iubit-o incredibil de mult“
Taximetristul mai povesteşte cum băiatul i-a spus, coerent, clar, că a sugrumat-o şi că a aruncat-o de pe o stâncă. „Mi-a spus că a iubit-o incredibil de mult, dar că ea nu îl iubea“, mai spune Dumitru.
Atunci şi-a dat seama că povestea ar putea fi adevărată. I-a spus să îşi folosească telefonul mobil pe care îl avea în mână şi să sune la 112. Agentul de poliţie a cerut să vorbească şi cu el, pentru a confirma că  suspectul este în zona de vest, în Orăşelul Copiilor.
„Recunosc că mi s-a făcut frică!“
Dumitru Stănescu, Mitică după cum îl ştiu colegii, spune că l-au cam trecut fiorii atunci când şi-a dat seama că avea în faţă un criminal. „Am şi eu un copil acasă de crescut, mi-era teamă. Era totuşi un criminal. Am avut instinctul de a nu ieşi din maşină. Mi-am dat seama mai târziu că ar fi putut să aibă vreun cuţit şi să mă atace şi pe mine“, mai spune taximetristul.
Citiţi în Adevărul de astăzi ce a făcut taximetristul după ce Marcel Cătăraru a fost arestat!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările