FOTO La Teatrul Jean Bart: s-a deschis Târgul de Mărţişor şi Dragobete

FOTO La Teatrul Jean Bart: s-a deschis Târgul de Mărţişor şi Dragobete

Expoziţie cu vânzare FOTO Adevărul

Centrul Cultural „Jean Bart” Tulcea vă invită să vizitaţi expoziţia cu vânzare prezentată  de meşterii populari din judeţul Tulcea, intitulată „Dragobete şi Mărţişor– vestitorii primăverii”.

Expoziţia va fi deschisă pentru publicul tulcean în perioada 20 februarie – 8 martie 2013, în foaierul Teatrului „Jean Bart”.

De aici tulcenii pot achiziţiona mărţişoare, bijuterii hand-made, tablouri, icoane, piese sculptate cu preţuri care pornesc de la 5 lei şi apoi ajunge şi la peste 50 de lei.

„Avem broşe, cercei, mărgele, agrafe pentru păr, decoraţiuni de perete, poşete. Toate produsele sunt lucrate manual“, spune Ioana Paimschi (28 de ani), din Tulcea, unul dintre artiştii prezenţi la târgul deschis astăzi la Teatrul Jean Bart.

Amintim faptul că joi Tudorel Popa şi Doruleţul urcă pe scena teatrului din Tulcea. Evenimentul va avea loc de la ora 18.30 la Teatrul Jean Bart, cu ocazia Dragobetelui. Coregrafia şi regia artistică sunt semnate de Ştefan Coman.

Ansamblul Artistic Baladele Deltei  organizează un spectacol – concurs interactiv. Pe invitaţii sunt tipărite o serie de întrebări legate de sărbătoarea Dragobetelui. Procurându-le din timp, aveţi avea răgazul să vă informaţi, iar la spectacol să obţineţi unul din premiile în bani oferite de Primăria  Tulcea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Târg de mărțișoare FOTO Adevărul

Imagini din aceeasi galerie
  • Târg de mărțișoare FOTO Adevărul
  • Târg de mărțișoare FOTO Adevărul
  • Târg de mărțișoare FOTO Adevărul
  • Târg de mărțișoare FOTO Adevărul
Distribuie imaginea
citeste totul despre: