FOTO Angajat al firmei Köber, acuzat că a deversat vopsea într-un lac din Delta Dunării. „Vom sesiza Garda de Mediu”

FOTO Angajat al firmei Köber, acuzat că a deversat vopsea într-un lac din Delta Dunării. „Vom sesiza Garda de Mediu”

Sursa Foto: Facebook Guno Ierul

Imaginile au stârnit revolta oamenilor care locuiesc pe malul lacului Razim. Angajatorii şoferului au demarat o anchetă şi promit că vor lua măsuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nesimţire fără limite, cu nuanţe de lavabil, marca Köber!

În data de 11 iulie 2018, acest veritabil mocârţan a fost surprins deversând în lacul Razim (Sarichioi, Tulcea), câteva găletuşe de lavabil sau amorsă sau pigmenţi de culoare sau cine ştie ce naiba a deversat el în lac.

Efectele pe termen lung ale acestor deversări voite îşi vor lasă puternic amprenta asupra mediului acvatic”, scrie Guno Ierul, în postarea sa pe grupurile din Tulcea.

Primăria Sarichioi, locul de unde sunt imaginile, a spus că „vom sesiza şi noi Garda de Mediu şi ARBDD!” (Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării)

Oamenii revoltaţi de aceste imagini au transmis companiei Köber fotografiile. Conducerea firmei care produce vopseluri le-a transmis acestora un mesaj în care îi asigură de preocuparea permanentă faţă de mediul înconjurător.

„Cu privire la angajatul în cauză, am demarat procedura internă de cercetare disciplinară motivată de încălcarea responsabilităţilor sale prevăzute în fişa postului şi procedurile interne… vom identifica concret toate circumstanţele în care s-a produs incidentul şi, pe baza cercetării efectuate, în condiţiile legii, vom dispune sancţiunile disciplinare ce se impun”, se arată în răspunsul celor de la Köber.

Din datele transmise reiese că şoferul maşinii din imagine a fost angajat în urmă cu trei luni, fiind încă în perioada de probă.

„Regretăm acest incident neplăcut şi vom lua toate măsurile necesare pentru a nu fi repetat”, îi asigură Köber pe oamenii din Sarichioi.

Pe aceeaşi temă:

FOTO Imagini dezolante în Delta Dunării, în apropiere de Tulcea. „Am intrat în ţinutul morţii”

Cele mai frumoase trasee din Delta Dunării. Vacanţă pe plajă sau în pădurile cu arbori seculari

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: