Focar de coronavirus la un centru privat de îngrijire persoane vârstnice din Tulcea: 20 de persoane, infectate

Focar de coronavirus la un centru privat de îngrijire persoane vârstnice din Tulcea: 20 de persoane, infectate

20 de persoane au fost confirmate cu SARS-CoV-2 la un centru privat de îngrijire persoane vârstnice din Tulcea. A început ancheta epidemiologică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform unui comunicat al Direcţiei de Sănătate Publică Tulcea, la 8 septembrie 2020, la un centru privat de îngrijire persoane vârstnice au fost testaţi, conform dispoziţiilor Ministerului Sănătăţii, toţi beneficiarii serviciilor de îngrijire – 50 de persoane, precum şi personalul aferent – 31 de persoane.
 
Potrivit rezultatelor testării, la peste douăzeci de persoane a fost confirmată prezenţa virusului SARS COV 2 fiind începută de azi, 9 septembrie 2020 ancheta epidemiologică. 
 
„Facem precizarea că toate persoanele confirmate sunt în prezent asimptomatice, însă acestea sunt monitorizate foarte atent şi s-a luat măsura izolării acestora de restul beneficiarilor şi angajaţilor din centru.
Vom reveni cu informaţii la finalul anchetei epidemiologice“, se arată în comunicatul de presă al instituţiei.
 

Testare rapidă pentru COVID-19, în pregătire la Tulcea. Analizele medicale vor fi făcute în laboratorul Direcţiei Sanitar-Veterinare

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările