Elevă în clasa a IV-a, însărcinată în cinci luni. „Nu mai merge la şcoală de ruşine” UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva foto
Arhiva foto

O elevă de 11 ani din localitatea Agighiol, judeţul Tulcea, este însărcinată în luna a cincea. Informaţia a fost confirmată chiar de primarul comunei Valea Nucarilor, Maria Lenţa. Fata este în clasa a IV-a, iar acum refuză să mai meargă la şcoală deoarece îi este ruşine. Poliţia face cercetări.

O fată de 11 ani din localitatea Agighiol, judeţul Tulcea, este însărcinată în luna a cincea. Informaţia a fost confirmată chiar de primarul comunei Valea Nucarilor, Maria Lenţa. 

„Face 12 ani luna aceasta. Este dintr-o familie cu şapte fraţi care s-a mutat în comuna noastră în vara aceasta”, spune edilul. 

Fata, care este elevă în clasa a IV-a deoarece a repetat un an şcolar, s-ar fi dus la muncă într-o localitate vecină. „Acolo, spune mama ei, a întâlnit un băiat şi a fost o joacă, ceva nevinovat între ei...”, adaugă Maria Lenţa. 

Fata se simte bine, este sănătoasă şi va păstra sarcina, susţine mama acesteia, conform primarului. 

UPDATE IPJ Tulcea a transmis că în cursul lunii august anul curent, poliţiştii tulceni au fost sesizaţi cu privire la faptul că „o minoră din localitatea Agighiol jud. Tulcea ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un alt minor în vârstă de 16 ani.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ac sexual cu un minor faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 220 Cod penal, cercetările efectuându-se sub directa îndrumare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.”

Citeşte şi: 

Lucrări la reţeaua electrică pentru noul pod peste Dunăre. Relocarea unor reţele va face loc viitorului drum naţional

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite