Droguri aduse din Spania pentru consumatorii din Tulcea. Percheziţii în Jurilovca

Droguri aduse din Spania pentru consumatorii din Tulcea. Percheziţii în Jurilovca

Poliţişti din cadrul IPJ Tulcea                                                      FOTO: IPJ Tulcea

Cinci persoane au fost arestate preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzate de trafic de droguri de mare risc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, 17 ianuarie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea şi B.C.C.O. Constanţa au efectuat un număr de 15 percheziţii domiciliare, dintre care 14 în localitatea Jurilovca şi una în oraşul Năvodari (Constanţa). 

Anchetatorii au destructurat un grup infracţional organizat, specializat în comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

„În cauză s-a stabilit că, în perioada anilor 2018 – 2020, inculpaţii au aprovizionat piaţa drogurilor de risc şi de mare risc din judeţul Tulcea, droguri pe care le achiziţionau din alte judeţe din România sau de pe teritoriul Spaniei”, spun procurorii DIICOT.

În urma percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi ridicate aproximativ 1.200 grame de cannabis, 3 pastile Ecstasy, 3,45 grame de rezină de cannabis (haşiş), mai multe grindere, cântare electronice, sumele de bani de peste 7000 Euro, 500 de USD, 50 de lire sterline, 32.000 lei şi un autoturism.

Tot vineri,  procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reţinerea a 5 inculpaţi (Efimov Silviu, Nichita Alexandru, Tincu Alexandru, Fonfoneaţă Ştefan şi Anghel Florian) pentru o perioadă de 24 de ore, iar la data de 18 ianuarie, Tribunalul Tulcea a luat măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 de zile faţă de aceştia.

La acţiune au participat şi lucrători de poliţie din cadrul I.P.J. Tulcea, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea, jandarmi din cadrul I.J.J. Tulcea şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Tulcea.

Pe aceeaşi temă:

Traficanţi de droguri, prinşi la Tulcea

Cum au pierdut interlopii sârbi două tone de cocaină în Marea Neagră. Combinaţia letală de amatorism, lăcomie şi ghinion

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: