Doi localnici din Babadag vindeau haine sport contrafăcute

Doi localnici din Babadag vindeau haine sport contrafăcute

Pantofii sport au fost confiscaţi (foto arhivă)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au ridicat în vederea confiscării o sută de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte contrafăcute care erau oferite spre comercializare de doi bărbați din Babadag.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră au identificat pe raza localităţii Babadag din judeţul Tulcea localnici de 60 ani, respective 49 ani, care ofereau spre comercializare 100 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte ce purtau inscripţii şi semne figurative ale unor mărci renumite.
Cei doi nu au putut prezenta documente de provenienţă şi nici acordul titularilor mărcilor înregistrate. Bunurile, în valoare aproximativă de 4.810 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei doi sunt acum cercetați penal pentru „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările