Doi farmacişti s-au luat la bătaie în timpul serviciului. Şefa lor a sunat la 112

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmeria Tulcea
Jandarmeria Tulcea

Conflictul între cei doi farmacişti a fost aplanat de intervenţia jandarmilor. Cea care a sunat la 112 a fost chiar farmacista şefă.

Incidentul s-a petrecut miercuri, 19 ianuarie, într-o farmacie din municipiul Tulcea. printr-un apel la 112, jandarmii au fost solicitaţi să intervină pentru a aplana un conflict iscat între doi farmacişti. 

„Apelul a fost efectuat de către farmacista şefă, care a solicitat sprijinul jandarmilor, sesizând că doi colegi, pe fondul unor neînţelegeri, se lovesc reciproc cu pumnii şi picioarele”, transmite Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Tulcea.

Ajunşi la farmacie, jandarmii au identificat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, care prezenta zgârâieturi la nivelul feţei, şi care le-a spus că a avut un schimb de replici cu colega sa, atenţionând-o cu privire la modul în care schimbă bancnotele mai mari în bancnote mai mici. 

„Femeia, în vârstă de 49 de ani, a plecat, la un moment dat, în depozitul farmaciei, însă a fost urmată de către colegul acesteia, care a declarat că a fost atacat de femeie, aceasta provocându-i cu unghiile mai multe zgârâieturi la nivelul feţei. Cei doi şi-au aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele, fiind necesară intervenţia jandarmilor, întrucât nimeni nu a reuşit să-i despartă pe cei doi”, arată IJJ Tulcea

Cei implicaţi în scandal au refuzat acordarea de îngrijiri medicale. În continuare, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Vă recomandăm şi: 

Şacalii continuă să omoare animalele din gospodăriile Deltei Dunării. Scrisorile oamenilor, fără răspuns

Preţul energiei scoate din nou sindicaliştii în stradă: Angajaţii ALRO Slatina şi Alum Tulcea se tem de disponibilizări

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite