Deputatul tulcean Avram a ajuns la Parlament cu ajutorul avionului misterios din Constanţa!

Deputatul tulcean Avram a ajuns la Parlament cu ajutorul avionului misterios din Constanţa!

Deputatul Marian Avram

În ciuda faptului că drumurile ce fac legătura între judeţul Tulcea şi capitală sunt impracticabile cei trei parlamentari PDL au reuşit să fie prezenţi astăzi în Bucureşti pentru a putea vota noul Guvern

Ştiri pe aceeaşi temă

Deputatul tulcean Marian Avram recunoaşte că a ajuns la Bucureşti cu avionul Tarom ce a decolat ieri seară de la Constanţa.După ce s-a chinuit două zile să plece cu maşina sau trenul,fără succes, Avram spune că a primit un telefon prin care a aflat de cursa respectivă.
„M-a sunat o cunoştiinţă, chiar când încercam să plec cu trenul, că pleacă un avion de la Constanţa seara.Am înţeles că a fost o solicitare pentru un grup de turişti care pierdea o legătura spre Munchen, trebuiau să prindă legătura din Bucureşti, au fost şi oameni de afaceri, mai multă lumea, aşa că Taromul a pus cursa respectivă, altfel nu cred că reuşeam să ajung la Pralament“ spune deputatul PDL.
Analistul Radu Tudor a declarat marţi seară, la Antena 3, că o cursă charter a fost trimisă în Constanţa pentru a aduce în Capitală parlamentarii coaliţiei
Pentru cursa respectivă, despre care anumite surse spun că a fost făcută special pentru a aduce în capitală câţiva parlamentari PD a căror prezenţă la votul pentru investirea Guvernului este esenţială, deputatul tulcean a plătit suma de 150 de euro.
Ceilalţi doi parlamentari tulceni ai puterii au fost mai prevăzători.
Deputatul Mihai Stroe spune că a plecat de trei zile de la Tulcea la Bucureşti, înainte de noul cod portocaliu de viscol, şi a reuşit să ajungă cu maşina.
Şi mai prevăzător, senatorul Ion Bara spune că stă la bucureşti demai multe zile, întrucât s-a temut să nu rămână înzăpezit pe drum dacă pleca spre Tulcea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările