Delta Dunării intră în oferta TUI. Locurile de cazare vor fi vândute online şi prin cataloage în întreaga lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Superbele peisaje din Deltă vor ajunge în cataloagele de turism din toată lumea
Superbele peisaje din Deltă vor ajunge în cataloagele de turism din toată lumea

Delta Dunării intra în compania selectă a 45.000 hoteluri din toată lumea care sunt vândute de către TUI. Agenţiile de turism din România semnează astăzi la Tulcea protocolul de colaborare care aduce zona în atenţia internaţională.

Mai multe asociaţii şi federaţii din turismul românesc pun la cale înfiinţarea unui Birou Român de Turism. Întâlnirea de marţi de la Tulcea este cea care pune bazele acestei iniţiative. Lansarea oficială a acestei idei va avea loc în luna noiembrie la Bruxelles. 

Reprezentanţii Asociaţiei Litoral Delta Dunării se vor întâlni la Tulcea şi cu cei ai TUI pentru a semna contractele între hotelBeds.com şi operatorii economici din zona Deltei. 

Printre oaspeţii de seamă care ajung marţi la Tulcea se numără Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral Delta Dunării, Daniel Iluşcă - Preşedintele Ascociaţiei Patronatului în Turismul din Delta Dunării, Dragoş Gociman - VIcepreşedintele aceleiaşi organizaţii şi Iulian Beiu, Contracting Manager la Hotelbeds România & Moldova. 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite