FOTO Ofertă turistică inedită pentru grupurile de maxim zece persoane care vor să descopere Delta Dunării în ritm de canotcă

FOTO Ofertă turistică inedită pentru grupurile de maxim zece persoane care vor să descopere Delta Dunării în ritm de canotcă

Cai în pădurea Letea FOTO Adevărul

Este vorba despre oferte gândite de reprezentanţii Asociaţiei coordonate de multiplul campion din Mila 23, Ivan Patzaichin. Centrul de ecoturism de la Crişan te invită să admiri Delta într-un week-end, pentru 700 de lei de persoană.

„Descoperă Delta din canotcă“, acesta este sloganul celor doup oferte pregătite de reprezentanţii Centrului deschis de asociaţia lui Patzaichin la Crişan. Pentru 700 – 750  de lei de persoană, grupurile de 6 – 10 persoane se pot plimba pe canalele Deltei şi pot degusta din savuroasele mâncăruri tradiţionale. Oferta este pentru două zile şi jumătate: un week-end perfect de relaxare departe de aglomeraţia marilor oraşe.

Invitaţie la Crişan, în paradisul păsărilor

Excursiile sunt programate pentru 19-22 iulie, 26-29 iulie, 16-19 august, 23-26 august. Poţi alege între două variante de relaxare în paradisul păsărilor: două zile de vâslit sau o zi de vâslit şi una de plimbare.

Prima variantă propusă te va purta pe canalul Ceamurlia, Caraorman, lacul Iacob, Gârla lui Cârje, Canal Crişan în prima zi şi pe Ceamurlia, lacul Obretinu Mic, lacul Obretinciuc, canal Litcov, canal Ceamurlia (plecare şi revenire la Centrul Ecoturistic Rowmania de la Crişan).

Este un traseu mediu ca dificultate, iar pentru 700 de lei de persoană vei avea parte de tranfer de la Murighiol la Crişan şi retur (barcă cu motor), cazare la pensiune completă (locală) de trei margarete pentru trei zile, în camere cu baie, apă caldă, internet şi meniu tradiţional pescărescu. În sumă este inclusă şi închirierea canotcilor şi a vestelor de salvare, dar şi ghidul însoţitor.

A doua variantă îţi propune ca în prima zi să te plimbi pe canalul Ceamurlia, lacul Obretinu Mic, lacul Obretinciuc, canal Litcov, canal Ceamurlia, iar în a doua zi să ajungi (cu o şalupă rapidă) la Letea, să admiri Dunărea Veche, să te plimbi pe canalul Magearu, Letea, după care să ajungo în pădure, acolo unde un ghid local îţi va dezvălui misterele de la Letea. În aceeaşi te vei plimba în satul Letea, o localitate din deltă care păstrează vie tradiţia.
Pentru 750 de lei, vei fi transportat de la Murighiol la Crişan şi retur cu o barcă rapidă şi vei avea parte de cazare la o pensiune completă de trei margarete. În preţ este inclus şi ghidul însoţitor, dar şi închierea canotcilor şi a vestelor de salvare.

Ce poţi admira aici: satul Letea (unul dintre puţinele sate din Deltă care păstrează arhitectura tradiţională) şi Pădurea Letea (pădure aşezată pe nisip, cu aspect subtropical: stejari bătrâni, frasini, tei, viţă sălbatică, liane, vipera de nisip, vulturul codalb, şoimi, peste 2000 de specii de insecte şi faimoşii cai de Letea).

Mai citiţi şi:

FOTO VIDEO Povestea lui Ivan Patzaichin, spusă în toată Europa: Rowmania a ajuns la ediţia a treia

TURISM Primul traseu tematic din Delta Dunării, însoţit de audioghid. Vezi aici harta!

FOTO Incursiune eco în Delta Dunării: pentru 100 de euro de persoană, petreci trei zile de vis în patria păsărilor

Pădurea Letea FOTO Arhivă Adevărul

Imagini din aceeasi galerie
  • Pădurea Letea FOTO Arhivă Adevărul
  • Casă tradițională din Letea FOTO Arhivă Adevărul
  • Ivan Patzaichin, în canotcă FOTO Rowmania
  • Turism lent în Delta Dunării FOTO Rowmania
  • Ești invitat să guști din cel mai gustos borș de pește gătit în Delta Dunării, storgeac FOTO Adevărul
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările