Cu ochii pe banii statului: S-a dublat numărul dosarelor de evaziune fiscală

Cu ochii pe banii statului: S-a dublat numărul dosarelor de evaziune fiscală

Acuzaţi de evaziune fiscală FOTO: Arhivă

Dacă în anul 2010 la nivelul parchetelor din judeţul Tulcea au fost întocmite cinci  rechizitorii în materia evaziunii fiscale  şi un rechizitoriu în domeniul contrabandei, în anul 2011, au fost emise zece rechizitorii pe evaziune fiscală şi trei rechizitorii pe contrabandă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În 2011, Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a finalizat prin rechizitoriu patru cauze penale, fiind trimişi în judecată patru inculpaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, cu un prejudiciu în cuantum de 469.528 lei.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea a finalizat trei cauze penale, având ca obiect infracţiuni de evaziune fiscală, fiind trimişi în judecată patru inculpaţi, prejudiciul reţinut fiind în cuantum de 345.299 lei.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag a finalizat trei cauze penale, având ca obiect infracţiuni de evaziune fiscală, fiind trimişi în judecată 3 inculpaţi, prejudiciul reţinut fiind în cuantum 71.243 lei.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Măcin  nu a întocmit niciun rechizitoriu în  materia infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă.
Cunoscut om de afaceri tulcean, trimis în judecată pentru evaziune fiscală
A furat 15.000 de lei din banii statului şi s-a ales cu un an de puşcărie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările