Crima comisă de un adolescent de 17 ani. Victima este un tânăr din aceeaşi localitate

Crima comisă de un adolescent de 17 ani. Victima este un tânăr din aceeaşi localitate

FOTO: Arhiva Adevărul

Procurorii l-au reţinut pe adolescentul de 17 ani, iar joi, 9 ianuarie, îl vor prezenta judecătorilor de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă.

UPDATE: Procurorii au specificat că vârsta adolescentului este de 17 ani, nu 14, cum a fost comunicată iniţial de parchet.

Crima a fost comisă în noaptea de 7/8 ianuarie, în satul Nifon, comuna Hamcearca, judeţul Tulcea.

Conform compartimentul de Informare şi  Relaţii Publice  din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus la data de 08.01.2020, începând cu ora 16.40, măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul minor M.C., în vârstă de 14 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte”.

Procurorii spun că, din probele administrate până la acest moment, rezultă faptul că „în noaptea 07/08.01.2020, pe o stradă din localitatea Nifon, inculpatul a aplicat lovituri, în regiunea femurală dreaptă, cu un cuţit, victimei B.M., un consătean în vârstă de 24 de ani, urmare cărora acesta a decedat.”

Joi, 9 ianuarie, procurorii vor propune judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Tulcea arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.
         
„Facem precizarea  că punerea  în  mişcare a  acţiunii penale este o  etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate  care  nu poate, în nicio  situaţie, să înfrângă principiul  prezumţiei de nevinovăţie”, se mai arată în comunicatul remis de compartimentul de Informare şi  Relaţii Publice  din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Pe aceeaşi temă:

Bărbatul care şi-a omorât vecinul în noaptea de Revelion a fost arestat. IPJ Tulcea a dispus o anchetă internă

Crimă în noaptea de Revelion. Şi-a omorât vecinul cu mai multe lovituri de topor 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: