Concert: Leonard Cohen Tribute, la Casa Avramide

Concert: Leonard Cohen Tribute, la Casa Avramide

Leonard Cohen a concertat în toamna anului trecut la Bucureşti FOTO Arhivă Adevărul

Vineri, de la ora 20.30, la Casa Avramide din strada Progresului va avea loc Concertul Leonard Cohen Tribute susţinut de Sorin Terinte şi Alain Godon. Preţul unui bilet de intrare este 20 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chitarist şi vocalist elveţian,  Alain Godon a fost prezent în mai multe concerte în România alături de Sorin Terinte.

Sorin Terinte este la al doilea concert la Casa Avramide. Este un pianist de jazz, născut în 1976 la Roman. A început  să studieze de la şase ani la Şcoala de muzică din Roman, a continuat la Liceul de muzică din Bacău şi a încheiat  la Conservatorul din Bucureşti.

A debutat în a cest domeniu la Festivalul de Jazz de la Sibiu din 1999. Anii 2000-2002 sunt anii londonezi, perioadă în care colaborează cu muzicieni de jazz din Marea Britanie, concertează la London College of Music şi devine membru al Companiei Universal Jazz.

 Concertul de vineri este un tribut adus lui Leonard Cohen şi va conţine piese din creaţia acestui binecunoscut muzician, poet şi romancier evreu născut acum 80 de ani în Canada şi proaspăt câştigător anul acesta a două premii JUNO.

Mai citiţi şi:

FOTO VIDEO Crezi în primăvară? Cătălina Beta şi Sorin Terinte, în concert la Art Cafe Casa Avramide

FOTO VIDEO Poarta spre oraşul secolului trecut: „Amintiri din Tulcea“, la Casa Avramide

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările