VIDEO Centrul oraşului Tulcea este sub ape. Străzile s-au transformat în fluvii

VIDEO Centrul oraşului Tulcea este sub ape. Străzile s-au transformat în fluvii

Stradă inundată din Tulcea FOTO Sterică Fudulea

Scene de coşmar la Tulcea. Centrul oraşului s-a inundat din nou după ploaia torenţială de miercuri. Din fericire, nu sunt victime.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un autoturism parcat pe o stradă din Tulcea a fost luat de şuvoiul de apă, iar mai multe spaţii de la parter au fost inundate.
 
În oraşul Tulcea există sistem de colectare a apelor pluviale, însă este depăşit din punct de vedere tehnic. Valoarea proiectului a fost de 110 milioane de euro. 
 
Detaşamentul de Pompieri Tulcea a intervenit în mai multe situaţii de urgenţă pe raza municipiului Tulcea. Astfel, echipele de intervenţie, formate din 30 de subofiţeri şi un ofiţer, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al judeţului Tulcea au fost solicitate şi au intervenit pentru deblocarea din trafic a 14 autoturisme, pentru evacuarea apei din 3 subsoluri şi demisoluri ale unor blocuri din municipiu, pentru evacuarea apei din 10 curţi şi gospodării, pentru evacuarea apei care a inundat incinta unor societăţi comerciale, transmite plt. adj. Angela Tulceanu, purtător de cuvânt ISU Delta.

 

Judeţele Constanţa şi Tulcea s-au aflat marţi sub cod galben de precipitaţii. În judeţul Tulcea s-au semnalat precipitaţii abundente în municipiul Tulcea, dar şi în Babadag, Baia, Beidaud, Ceamurlia de Jos, Ceatalchioi, Frecăţei, Jurilovca, Maliuc, Mihai Bravu, Mihail Kogălniceanu, Nufăru, Sarichioi, Slava Cercheză, Somova, Stejaru, Valea Nucarilor;

VIDEO Alexandru Croitoru 

 

 

Vă mai recomandăm:
 
 

Străzile din Tulcea au fost inundate FOTO Paula Oltianu

Imagini din aceeasi galerie
  • Străzile din Tulcea au fost inundate FOTO Paula Oltianu
  • Inundatii Tulcea FOTO Alexandru Croitoru/Facebook 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările