Centrul de pe pontonul scufundat nu a funcţionat niciodată. Şeful DGASPC Tulcea: „Se căutau specialişti“. Când va fi repus pe poziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pontonul din  Tulcea scufundat
Pontonul din  Tulcea scufundat

Sâmbătă dimineaţă încep lucrările de repunere pe poziţie a pontonului pentru copiii cu dizabilităţi care s-a scufundat la mal, la Mahmudia.

Gabriel-Teodosie Marinov, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Tulcea, spune că a aflat vineri dimineaţa de faptul că pontonul a ajuns pe mal. „Dimineaţă am fost înştiinţat de primarul localităţii de acest lucru, că pontonul a ajuns pe mal. Ieri după-amiază, nu dădea semne că ia apă“, a spus el.

El speră că până la finele săptămânii viitoare procesul să fie finalizat de către specialiştii firmei din Sulina, care vor interveni începând de mâine dimineaţa, pentru punerea pontonului pe linia de plutire.

Pontonul pe care funcţiona un Centrul itinerant, care urma să circule în Deltă şi în localităţile riverane Dunării pentru a asigura perioade de terapie frecvente şi predictibile pentru copiii cu posibilităţi reduse de transport, nu a părăsit malul. „Urma să funcţioneze. Era în plin proces acţiunea de recrutare a personalului; atât specialişti în sănătate, cât şi personal tehnic, mai precis marinari“, spune Gabriel-Teodosie Marinov.

Pe aceeaşi temă:

Pontonul din Tulcea inaugurat recent de Raluca Turcan s-a scufundat: „Platforma lua apă din momentul inaugurării“

Raluca Turcan, din nou virală pe internet. Ea şi alte şase persoane au tăiat o panglică la inaugurarea unui centru pentru copii cu dizabilităţi

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite