Cât te costă minivacanţa de Paşti şi 1 Mai în Delta Dunării, la Sulina

Cât te costă minivacanţa de Paşti şi 1 Mai în Delta Dunării, la Sulina

FOTO: Sorin Onişor

Pachetele turistice cuprind şi transferul vizitatorilor din Tulcea - Sulina şi retur. Cazarea se poate face la pensiuni sau hoteluri de patru stele.

Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare Locală Tulcea (APDLT) a anunţat că proprietarii pensiunilor şi hotelurilor din Sulina sunt pregătiţi să-şi primească vizitatorii în perioada minivacanţei de Paşti şi 1 Mai.

„Vacanţa de Paşti, ce se îmbină cu cea de 1 Mai, este un prilej deosebit să vizitezi Delta Dunării. Anul acesta Delta va fi deschisă începând cu 26 aprilie. Ca şi anul trecut am ales Sulina, unicul oraş din Delta Dunării”, spune Ionuţ Chirică, preşedintele APDLT.

În agenţiile de turism există deja cereri pentru această perioadă de minivacanţă. Pentru 2 nopţi, cu demipensiune şi transferul Tulcea - Sulina - Tulcea, o familie cu doi copii va scoate din buzunar între 1300 lei - 1800 lei la pensiunile de 3* din Sulina.

„Pentru hotelurile de 4 stele, turiştii vor plăti până la 300 de lei/noapte/apartament, iar pentru demipensiune este de 75 de lei/persoană/zi”, adaugă Ionuţ Chirică.

Pe aceeaşi temă:

Cum s-a ajuns ca turiştii din Deltă să mănânce peşte de la supermarket. „Şansa să ai un peşte proaspăt pe masă este doar dacă-l cumperi la negru“

Cum a crescut numărul de turişti în Delta Dunării. „Românii învaţă să facă din nou concedii în ţară”

A fost lansată aplicaţia „Radarul Deltei Dunării”. Cum poţi depista bărcile folosite de braconieri

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: