Bani pentru sănătate. Ce sume primesc spitalele şi staţiile de ambulanţă din Tulcea

Bani pentru sănătate. Ce sume primesc spitalele şi staţiile de ambulanţă din Tulcea

Bani pentru spital şi ambulanţă FOTO Arhivă Adevărul

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Tulcea a anunţat sumele acordate pentru activitatea din domeniul sanitar din judeţul Tulcea. Actele adiţionale la contractul din 2012 sunt valabile pentru lunile ianuarie şi februarie 2013. Iată ce sume au primit  cele două spitale şi staţiile de ambulanţă:

Cea mai mare sumă a fost repartizată Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea, care  va primi, în aceste două luni, suma de 5.711.683,22 lei. Pentru spitalul din Măcin Casa de Asigurări va transfera 558.316,78 lei.

În ceea ce priveşte ambulanţa, cea mai mare sumă va merge către Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea (singurul care aparţine de sistemul de stat), care va primi 1,89 miloane de lei.

Ambulanţa privată din Jurilovca primeşte 154.466,27 lei, iar cea din Sulina - 51.488,75 lei.

Acestea sunt sumele acordate conform actelor adiţionale la contractul pe anul trecut. În viitorul cel mai apropiat urmază să fie semnat contractul cadru pe anul 2013.

Pe site-ul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Tulcea puteţi găsi şi sumele acordate pentru farmacii, pentru serviciile de recuperare medicală, pentru serviciile stomatologice sau paraclinice.

Astfel, pentru farmaciile care eliberează medicamente gratuite şi compesate au fost alocate 10,5 milioane de lei, iar pentru farmaciile care au contracte cu CJAS ăn baza programelor naţionale de sănătate a fost alocată suma de 320.000 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările