Bani pentru „ctitoria“ lui Crin Antonescu: Casa Albastră intră în reparaţii

Bani pentru „ctitoria“ lui Crin Antonescu: Casa Albastră intră în reparaţii

Casa Albastra de pe malul lacului Ciuperca

Clubul Sportiv Municipal „Danubiu“ a demarat procedurile de licitaţie pentru reparaţii capitale la Casa albastră din municipiul Tulcea (situată pe malul lacului Ciuperca).

Ştiri pe aceeaşi temă


Pentru reparaţiile necesare, CSM Danubiu primeşte subventii de la buget, suma fiind repartizată de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret. Este vorba despre o investiţie de 137.000 de lei.
Din această sumă va fi înlocuită instalaţia electrică, vor fi refăcute tencuielile interioare şi exterioare, se va înlocui gresia şi faianţa, vor fi reparate uşile şi ferestrele  şi se va reface şarpanta.
Autorităţile locale susţin că aceste investiţii sunt absolut necesare, întrucât clădirea nu a mai beneficiat de reparaţii de când a fost dată în folosinţă, în 1999.
Casa Albastră este „ctitoria“ ministrului Tineretului şi Sportului. Crin Antonescu a ţinut să ajute judeţul natal: în clădirea ce urma să găzduiască crema viitorului canotajului românesc au fost investite peste şase miliarde de lei la acea vreme.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările