Ambulanţa care transporta o gravidă la spital a rămas blocată pe şosea. Tulcea se află sub Cod portocaliu

Ambulanţa care transporta o gravidă la spital a rămas blocată pe şosea. Tulcea se află sub Cod portocaliu

Ambulanţa, pe Cod portocaliu FOTO Mediafax

O ambulanţă care transporta o gravidă în luna a noua a rămas blocată în drumul spre spital, după ce două tiruri au derapat şi au blocat şoseaua.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Ambulanţa a ajuns cu bine la Spitalul Judeţean Tulcea, unde va naşte cel de-al patrulea copil. 
 
UPDATE Ambulanţa în care se află o femeie în luna a noua de sarcină a fost deblocată şi îşi urmează drumul spre spitalul din Tulcea, anunţă reprezentanţii ISU Delta Tulcea. 
 
În această dimineaţă, la  Topolog, două TIR-uri au derapat şi au blocat şoseaua. În spatele lor se află o ambulanţă cu o gravidă de 34 de ani, în luna a noua. Joi seara, femeia, care se află la a patra naştere, a refuzat transportul la spital, însă în această dimineaţă au apucat-o contracţiile şi a sunat la 112. 
 
Autorităţile intervin momentan cu două utilaje de la Drumuri Naţionale, iar şenilata de la Babadag este pregătită pentru marş.
 
În sprijinul autorităţilor din Tulcea au fost trimise două şenilate de la ISU Galaţi şi o autofreză de la ISU Iaşi
 
Judeţul Tulcea se află sub cod portocaliu care vizează ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, viscol şi vizibilitate scăzută. În Bucureşti şi în zece judeţe, autorităţile au suspendat cursurile, iar CFR anunţă că 18 trenuri care circulau din Bucureşti către Constanţa, Tulcea şi între Slobozia şi Ciulniţa, au fost anulate din cauza condiţiilor meteo. 
 
A2 a fost închisă vineri dimineaţă pe tronsonul dintre Bucureşti şi Drajna, pe ambele sensuri de mers, din cauza viscolului puternic şi a vizibilităţii reduse.
 
 
citeste totul despre: