Agitaţie mare la Sfântu Gheorghe. O ambarcaţiune în care ar fi ascunsă o tonă de droguri a eşuat în Marea Neagră

Agitaţie mare la Sfântu Gheorghe. O ambarcaţiune în care ar fi ascunsă o tonă de droguri a eşuat în Marea Neagră

FOTO: Arhiva Adevărul

În spatele unui perete dublu, autorităţile au găsit aproximativ 980 de kilograme de droguri. Ambarcaţiunea, plutind în derivă, a fost observată de un localnic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Săptămâna trecută, în zona dintre Sfântu Gheorghe şi Sulina, un localnic a observat o ambarcaţiune care plutea în derivă. Autorităţile care au venit la faţa locului au descoperit faptul că în şalupă se găseau peste 800 de kilograme de mare risc, ambalate în 36 de saci şi ascunse în pereţii dubli ai ambarcaţiunii. 
 
Localnicii povestesc că în aceeaşi perioadă, două şalupe navigau în zona sălbatică dintre cele două localităţi, la bord aflându-se atât români, cât şi străini. Se pare că una dintre nave s-a răsturnat în timpul unei furtuni, fiind abandonată, iar cealaltă a reuşit să se salveze. 

Transportul de cocaină, care valorează aproximativ 300 de milioane de euro, provenea din Turcia, România fiind doar ţară de tranzit.
 
Este vorba de cea mai mare captură de substanţe interzise care a avut loc în ultimii ani în Delta Dunării. 
 

Pe aceeaşi temă:

Percheziţii la o grupare specializată în traficul de droguri. Şapte persoane au fost arestate

Tânăr de 28 de ani, decedat într-un accident rutier produs în prima zi din 2019

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: